Uw Chinese relatie zal onder de indruk zijn wanneer u hem of haar benadert in de eigen taal, al is het maar met een eenvoudig gesprek. Marco Polo biedt taalcursussen, zowel Mandarijn als Kantonees, die door onze ervaren docenten klassikaal of individueel worden gegeven, bij u op kantoor of in onze cursusruimte. De cursus wordt volledig voor u op maat gesneden; lestijden, duur en studiebelasting worden in overleg bepaald. Na een cursus van slechts 60 uur bent u reeds in staat uw Chinese relatie in het Chinees te woord te staan.

Mocht u geen tijd hebben om een cursus te volgen dan kunnen onze tolken u in vele situaties bijstaan, van bedrijfsbezoeken tot contractonderhandelingen, zowel in Nederland als in China. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid een goed wederzijds begrip en een soepel verloop van het gesprek tot stand te brengen.

We vertalen van het Nederlands of Engels naar het Chinees, en vice versa. Marco Polo heeft de kennis in huis om vertalingen op ieder specialistisch gebied te verzorgen. We kunnen onze vertalingen beëdigen en dokumenten laten legaliseren, waardoor uw contract of overeenkomst rechtsgeldig is, ook in China.